Werken bij

MTH Verpleegkundige Zorgschakel Enschede

Zorgschakel Enschede is ontstaan vanuit een initiatief van Zorggroep Manna, Liberein, De Posten en Livio, met als doel specialistische zorg aan cliënten te verlenen. Door intensief samen te werken kan de kwaliteit en continuïteit van de zorg voor cliënten gegarandeerd worden. Zorgschakel kan gebruik maken van gezamenlijke, beschikbare capaciteit, waardoor de cliënt optimaal ondersteund wordt en zorg op maat krijgt.

Binnen het Medisch Technisch Handelen-team (MTH) ontstaat er per 1 september 2019 ruimte voor een nieuwe enthousiaste collega,

MTH Verpleegkundige
24 - 28 uur per week

Als MTH-Verpleegkundige maak je deel uit van een team van 9 collega's dat verantwoordelijk is voor de uitvoering van MTH-zorg bij cliënten in de thuissituatie of intramuraal. Dit doe je in een dynamische werkorganisatie die volop in ontwikkeling is. 

Het MTH-team verleent hoog-complexe, niet frequente zorg waarbij de kwaliteit hoog in het vaandel staat. De zorg varieert van infuusbehandeling thuis tot en met terminale zorg. Het MTH-team is 24/7 bereikbaar, dit betekent dat je tevens bereikbaarheidsdiensten werkt. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de MTH-zorg én ben je aanspreekpunt voor vragen vanuit de zorgteams.

Functie eisen

  • Je bent in bezit van het diploma HBO-Verpleegkunde
  • Je hebt meedere jaren werkervaring in een soortgelijke functie
  • Je beschikt over goede sociale vaardigheden die zich vertalen naar een open en duidelijke manier van communiceren met cliënten, collega's en andere disciplines
  • Je kunt zelfstandig werken, bent flexibel en creatief
  • Je bent in bezit van een rijbewijs
  • Je bent BIG geregistreerd en actief in het kwaliteitsregister V&VN

Inschaling

Conform CAO VVT FWG 50, inpassing op basis van werkervaring. Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een meerkeuzesysteem en eindejaarsuitkering.

Bijzonderheden

Solliciteren kan uitsluitend online via de website ZorgSelect.

Vul uw eigen inhoud in.